Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Villkor nyhetsbrev

Skoogs Bränsle AB behandlar personuppgifter om de som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Skoosg Bränsle AB är personuppgiftsansvarig.

Personuppgifterna behålls i kundregistret så länge som du själv väljer att fortsätta ta emot nyhetsbrevet/e-post utskicken. Uppgifterna sparas dock inte längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen.

De personuppgifter du lämnar till oss används av Skoogs Bränsle AB för att administrera utskick av nyheter, erbjudanden och information till dig. Vi kan även komma att kontakta dig för olika erbjudanden inom Skoogs-koncernen (Skelleftebränslen AB, KUST Hotell & Spa i Piteå AB, Restaurang Tage AB, och Skoogs Fastigheter AB). Om du skulle ändra dig och inte vill ha utskick har Du givetvis möjlighet att meddela oss en så kallad direktreklamspärr som förhindrar att dina uppgifter används för direktmarknadsföring, kontakta oss då på gdpr@skoogs.se – skriv “Personuppgifter” i ämnesraden. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål genom avregistreringslänken som finns i varje e-postutskick.

Vi kommer aldrig att sälja dina uppgifter till tredje part. Personuppgifterna kan utgöra underlag för Skoogs Bränsle AB:s marknads- och kundanalyser, affärs- och metodutveckling samt statistik. Uppgifterna sparas dock inte längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen. I vår Integritetspolicy finner du mer information om Skoogs Bränsles behandling av personuppgifter och hur du kan kontakta oss.