Om oss


Om oss

Vår historia är inte särskilt lång och vår affärsidé är mycket enkel. Men vårt engagemang är enormt och våra kundrelationer är långa. Skoogs Bränsle är ett familjeägt energiföretag som arbetar med distribution och försäljning av bränsleprodukter i Norrbotten. Vi är ett lokalt alternativ till de oljebolagsjättar som lämnar bygden, och vårt stationsnät består idag av över 100 tankstationer, från Ångermanälven i söder till Kiruna i norr. Vi har även försäljningskontor och butiker runtom i Norrbotten.

AFFÄRSIDÉN…
Vår affärsidé är enkel; att alltid leverera en bra produkt med extrem kundnärhet. Det innebär att vi alltid är anträffbara och närvarande för att hitta lösningar för varje unik kund. Att vi tänker rätt bekräftas av vår ständiga tillväxt. Idag är vi regionens främsta leverantör av bränsle och smörjmedel, med en omsättning på drygt två och en halv miljard. Men trots att vi växer och utvecklas står vi stadigt med fötterna på jorden. Vi är och förblir ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar och långa kundrelationer. Det tar vi som ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt nära samarbete, vår pålitlighet och vårt kunnande.

SUNT, NORRLÄNDSKT BONDFÖRNUFT
Enkelhet är vårt ledord. I varje givet ögonblick ska vi göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och lösa deras problem. Vissa skulle nog kalla det för flexibilitet och lyhördhet. Vi kallar det sunt, norrländskt bondförnuft.

VÅRT MOTTO
Vårt motto är ”Vi finns där du finns”, och under den flaggen kommer vi även fortsättningsvis att våga vara lite eljest och bevisa att möjligheterna finns här i Norrland.

SNABBFAKTA SKOOGS BRÄNSLE AB
• Ägare: Familjen Skoog
• Antal anställda: 20
• Antal butiker/hämtlager: 5
• Omsättning: ca 1 miljard (2020)
• Levererar: ca 100 000 kubik bränsle årligen

 

 

Skoogs Bränsle använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsbransle.se/skoogs-bransle-cookie-policy