Skelleftebränslen


Skelleftebränslen AB grundades 1988 som ett lokalt alternativ till de oljebolagsjättar som då lämnade bygden. Numera har bolaget hunnit bli regionens främsta leverantör av bränsle, med huvudfokus på marknaden i Västerbotten. År 1997 förvärvade Skoogs Bränsle AB bolaget, vilket gör att Skelleftebränslen AB och Umeåbränslen numera ingår i Skoogs koncern.

Och tillsammans är vi starka! Idag är vi den ledande leverantören av energi och smörjmedel i norra Sverige, med butiker och hämtlager, ett brett produktsortiment, ett genuint engagemang, egna tankbilar och cirka hundra tankstationer i Norr- och Västerbotten.

UMEÅBRÄNSLEN
Vår övertygelse om vikten av lokal närvaro och lokal förankring har också lett fram till att vi har lokalkontor och butik i Umeå som fokuserar och jobbar nära alla våra kunder i den regionen.

Vårt motto är ”Vi finns där du finns”, och under den flaggen kommer vi även fortsättningsvis att våga vara lite eljest och bevisa att möjligheterna finns här i Norrland.

Gå till Skelleftebränslens webbplats

 

Skoogs Bränsle använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsbransle.se/skoogs-bransle-cookie-policy